Pentru că-mi plac mie lucrurile simplificate

Dacă aud de panda şi de mâncare, în minte am imediat următoarea imagine.

panda eating bamboo

 

Mie îmi plac chestiile simplificate. Trăim într-o perioadă în care ne complicăm din ce în ce mai mult existenţa. De-aia eu prefer să-mi păstrez imaginile în calculator, nu să le printez şi să le ţin teancuri în albume. De-aia îmi plac oamenii care umblă cu e-book-ul la ei în metrou, nu cu o carte stufoasă de 200 de pagini (şi că veni vorba de asta, mă impresionează mai mult un om care are un e-book în care are stocate 100 de cărţi, decât cineva care se laudă că biblioteca lui de acasă, din camera mică de 3/4, numără nu mai puţin de 200 de cărţi). De-aia îmi place mie smartphone-u’, pentru că pot face atât de multe chestii cu el. Eh, îmi plac chestiile care ne simplifică existenţa.

Deşi comparaţia ar fi destul de indrăzneaţă, iniţiativa un băieţi deştepţi, români de-ai noştri – şi aici se face legătura cu ursu’ panda şi cu mâncarea – ar fi un lucru care le-ar simplifica viaţa multor gurmanzi prea leneşi să gătească. E vorba despre creatorii site-ului FoodPanda.ro, un site care ar putea fi, în cuvinte simple, un motor de căutare pentru restaurante, pizzerii, fast-food-uri şi-alte asemenea.

Din câte am văzut, până acum, site-ul este disponibil doar pentru cei din Bucureşti şi Cluj-Napoca – încercat-am să găsesc ceva în Ploieşti şi nimic – dar sunt sigur că în viitorul apropiat, îşi vor exstinde puţin aria. Până atunci, la ora actuală, cei din oraşele menţionate pot intra pe site, pot specifica locaţia lor la momentul respectiv, iar pe site le vor fi arătate restauranatele din zonă. Alegi ce vrei să comanzi şi de unde şi te vei trezi cu comanda ta la uşă multe minute mai târziu.

Îmi place că au şi o aplicaţie pentru smartphone-uri, pentru a simplifica şi mai mult lucrurile. Aplicaţia este disponibilă atât pentru Android, cât şi pe iOS. Link-urile de descărcare le voi pune mai jos. Am testat şi eu varianta pentru Android şi, la prima vedere, este ok. Încă n-am comandat ceva, pentru că acum nu sunt în Bucureşti şi nici nu sunt adeptul comenzilor de genu’. Pentru mine shaorma este sfântă. Şi ştiu unde s-o găsesc în drumurile mele de zi cu zi. Însă, pe viitor, de va fi nevoie, cu siguranţă că voi apela la aplicaţia asta. 😀 

Ar mai fi de lucrat mult la proiectul lor, ar trebui să fie disponibile pe site cârciumi cu mâncare măcar din oraşele mari ale României. Cu toate astea, pentru că îmi plac chestiile simplificate, eu le dau un „Like!” – deh, ce-ar fi viaţa fără deja cunoscutele like-uri? – şi le urez oamenilor de bine. Ah, şi dacă mâncare de ajunge la uşa voastră nu e bună, nu daţi vina pe FoodPanda. #numazic

Alte chestii utile despre site-ul cu pricina, cât şi link-urile de descărcare a aplicaţiei pentru smartphone-uri le găsiţi accesând următoarele:

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *