În atenţia publicului…

Tocmai ce s-a încheiat primul episod al celui de-al patrulea sezon Romanii au talent. Nu regret nici măcar o secundă că m-am uitat. Chiar dacă pentru mulţi este o mizerie show-ul ăsta… aşa pot să spun şi eu că mulţi sunt o mizerie pentru mine. Şi echilibrăm imediat situaţia. 😀

Romanii-au-talent

 

Ei bine, încă din seara asta, vreau să supun atenţiei publicului dornic de a-şi vota preferaţii în concurs, un vidoclip scurt, de două minute, în care un copil de aproape 11 ani cântă la chitară electrică. Andrei Mihnea Cerbu este numele puştiului. Nu l-am bold-uit degeaba, să ştiţi. Videoclipul cu pricina îl găsiţi în link-u’ de mai jos:

http://romaniiautalent.protv.ro/video/andrei-mihnea-cerbu.html

Pen’ că-s prea n00b ca să-mi dau seama cum inserez videoclipul, am postat link-ul direct. Ei bine, dragii mei, ăştia care aveţi tendinţa de a-i plasa pe locuri fruntaşe pe unul ca Adrian Ţuţu sau o nulitate de om ca Bruno Icobeţ, v-aş sfătui să click-uiţi link-ul de mai sus şi să-l ascultaţi pe puştiul ăsta, Andrei Mihnea Cerbu. Atâta zic. De restu’ de bani să zică fiecare ce crede de cuviinţă.

Puştiul a zis destule, atât pe scenă cât şi în citatul de mai jos:

Eu, cu o chitara in brate, devin chitarist. Dar drumul spre un chitarist adevarat e lung, foarte lung. Idolul meu e Gary Moore, dar eu vreau sa cant in stilul meu, nu in al lui

Atât am avut de spus eu. Mulţumesc!

 

Un update mic: Doar aşa, ca chestie, că poate aţi vrea să-l ţineţi sub observaţie: https://www.facebook.com/pages/Andrew-Mihnea-Cerbu/342375265796087

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

15 comentarii

 • spanac spune:

  A cântat mișto gagiul. A fost printre cele 3-4 momente bune. În rest numai ciurucuri. Și mă bucur că văd copii care se bucură de muzică, nu de manele

 • Foarte originala ideea acestui articol! 😐

 • Alex spune:

  Articol bun, românii au talent mereu a fost o emisiune cu rating!

  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 • Ilyn spune:

  Chiar, ai avut o idee extrem de originala!
  Respectele mele! 🙁

 • Ilyn spune:

  In primul rand te voi ruga sa ai grija la limbaj, nu ne cunoastem indeajuns de bine incat sa ne tragem de sireturi! In al doilea rand problema domnului Stoian este strict a dansului, iar in al treilea rand vreau sa spun ca acesta ideea de a scrie despre emisiunea „Romanii au talent” si mai ales cea de a scrie despre primul episod NU a fost a ta! Si emonticoanele noastre, bine cel putin al meu exprima dezamagirea, deoarece nu ma asteptam!

  • Adelin spune:

   Oh, dar pot şi mai mult de atât, chiar am folosit un limbaj îngrijit. 😉 Asta în primul rând.

   Simpatică treaba asta. Tu cu Stoian, doi iubiţi indrăgostiţi, veniţi şi-mi comentaţi acelaşi lucru. Şi-mi spui mie că problema domnului Stoian este strict a dânsului? Asta a fost în al doilea rând.

   Eu scriu despre show-ul încă de la primul sezon, încă dinainte de a începe show-ul. Dar asta nu contează, nici măcar un pic. Ce mă miră – n-aş zice că mă enervează, cel puţin nu încă – e că vii tu şi-mi spui că ideea articolului meu nu-mi aparţine. Dar cui îi aparţine? Că-s tare curios de chestia asta. La ce nu te aşteptai? Asta, logic, a fost în al treilea rând.

 • Ilyn spune:

  Si inainte de toate sunt fata, si nu ar trebuii sa mi te adresezi cu asemenea cuvinte! Tine de respect!

  • Adelin spune:

   Vrei să vorbim despre respect? 😆 Ok, hai să vorbim despre tine, cea care ai venit aici şi mi-ai spus că un articol scris de mine imediat după ce ediţia respecivă se încheiase, iar cuvintele-mi aparţin în totalitate, nu ar fi ideea mea. Păi unde-i respectul tău pentru ceea ce fac eu?

 • Ilyn spune:

  Dragul meu Adelin,

  Sunt o persoana foarte sincera, te vei putea supara pe mine sau nu, este alegerea ta!
  Cuvintele sunt ale tale, idea de a publica un review al primului episod NU este a ta! Respect ca ti-ai petrecut cateva ore din viata urmarind emisiunea si dupa scriind, dar aceasta idee fusese luata! Respect toate celelalte articole ale tale si chiar si pe tine!
  Dar fara a te supara felul respectului la care am facut eu referire este diferit de cel pe care l-ai invocat tu!

  • Adelin spune:

   Înainte să mă supăr şi chiar să fac pe dictatoru’ pe blog-ul meu, fă bine şi spune-mi tu mie, dacă ideea articolului nu-mi aparţine, atunci cine este propietarul ideii? Hai, că sunt curios.

   Şi încă o chestie. Ce-i articolul ăsta? Un review? Serios? Eu aş fi zis că-i despre un puşti talentat care mi-a plăcut.

   Ia zi, cum facem?

 • Adelin spune:

  Dragă Ilyn, data viitoare când mai ai chef să vii aici şi să arunci cu rahat în munca mea depusă pe acest blog, te sfătuiesc să arunci un ochişor la cuvintele următoare.

  Ceea ce fac eu aici reprezintă cuvintele mele, ideile mele, tâmpeniile şi prostiile mele. Faptul că tu ai scris despre show-ul ăsta cu câteva ore înainte de apariția articolului meu – iar articolul tău având o idee total diferită față de cea a articolului meu – nu înseamnă că eu m-am pus pe scris despre un copil care m-a impresionat doar pentru că ai zis tu că românii au furat un show. Sunt nişte chestii care țin de logică. Scriu despre show-u’ ăsta încă dinainte de a începe, scriu pe un blog personal de 5 ani de zile. În toată perioada asta, am demonstrat că nu sunt un furăcios de idei, nu sunt un furăcios de articole, s.a.m.d.

  Data viitoare când mai ai chef de scandal, te-aş ruga să o faci venind cu nişte argumente mai bune, mai solide.

  Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *