Selectia Nationala Eurovision 2014

Selectia Nationala Eurovision 2014În urmă cu scurt timp am văzut postat pe pagina de facebook Eurovision România un articol care ne prezintă cei 12 finalişti care vor intra în concurs sâmbătă, 1 martie. Şi, deşi eu ieri publicam un articol în care declaram că am deja o favorită, astăzi am aflat că melodia respectivă nu s-a aflat printre cele 12 selectate de către juriul de specialitate desemnat de TVR. Cele 12 piese selectate sunt următoarele:

 1. Stefan Stan feat. TeddyK – Breathe
 2. Naomy – Dacă tu iubeşti
 3. Bere Gratis – Despre mine şi ea
 4. Silvia Dumitrescu – Fiorul iubirii
 5. Marcel Crăciunescu – Hardjock
 6. Anca Florescu – Hearts collide
 7. Vizi Imre – Kind of girl
 8. Renée Santana feat. Mike Diamondz – Letting go
 9. Paula Seling feat. Ovi – Miracle
 10. Mirela Vaida Boureanu – One more time
 11. The dAdA – Unpredictable
 12. The Zuralia Orchestra – You know

Artiştii lângă care se găsesc şi titlurile pieselor, link-uiți – apropos, click pe link-uri şi fereastra magică se deşchide – şi bold-uiți şi cei despre care ştiu ce cântă şi cu ce piesă intră în concurs. Restul, habar n-am. Mai aştept, pe măsură ce aflu titlurile pieselor respective şi dau şi de-un link bun cu bucată audio, am să fac câte-un update listei respective. În rest, eu aştept finala de pe 1 martie, finală care se va desfăşura pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov şi care va fi transmisă de TVR 1, TVR HD, TVR International şi online, pe www.tvrplus.ro.

Şi stau eu să gândesc încă de pe acum că Selecția Națională Eurovision 2014 este un concurs deja câştigat de Paula Seling şi Ovi, chiar înainte de a închepe. De ce? Păi, cum să o zic eu…

#pentruca din seria țărilor nordice şi pentru că Ovi. 

 

Update: Gata, pe canalul oficial de YouTube al TVR a fost publicată lista completă a celor 12 melodii care vor intra în finala de pe 1 martie. Gata, m-am lămurit acum, jocurile au fost făcute cu două scopuri. 

 1. Paula Seling şi Ovi trebuie să ne reprezinte în Danermarca, în opinia TVR.
 2. Două dintre piese, cea a lui Naomy şi cea a trupei Bere Gratis au fost incluse pentru scandalul adiacent, lucru ce va aduce concursul în atenția publicului. 

Hai că s-au gândit la toate. Numai că scandalul ăsta s-ar putea să fie o chestie cu două tăişuri. #numazic

Cu toate astea, judecând după ceea ce-am ascultat, eu vreau să iasă câştigătoarea piesa cântată de Renee Santana şi Mike Diamondz. Aşa, în opinia mea proprie, personală şi subiectivă. 🙂

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

8 comentarii

 • Alki spune:

  Io vreau Parazitii la eurovision.

 • Tony spune:

  Bai varule, ti-am mai zis eu; ai grija cu subiectivitatea asta, ca nu esti la tine pe blog! 😀 In alte siruri de idei, si mie-mi vibreaza bine melodia lui Misu Diamant asta.

 • Mihaeladm spune:

  hihi, revin cu un comentariu mai ‘avizat’ 😉 saptamana viitoare, dupa ce se deruleaza si scandalul aferent 🙂 Sper ca va fi transmis de TVR, nu ?

 • Mihaeladm spune:

  am zis ca revin dupa ce ascult piesele. Am vazut ieri seara penibilitatea de spectacol.
  Ai avut dreptate, era cu castigator deja ales. 🙁
  Mie mi-au placut Vaida, Marcel Sal cu populara aia rockarita si, cel mai mult, Vizi. Super voce la omul asta.
  Eu nu inteleg de ce mai fac gluma asta de concurs, daca oricum trimit pe cine vor ei. Dar ne uitam cu totii, nu? 🙂

  • Adelin spune:

   Pe Şăl ăla l-aş fi trimis la culesul fânului de pe câmp. Nu ştiu deci, deşi îmi place genul ăla de muzică. Vaida a cântat ok. De fapt, aproape toți au cântat bine. Mike Diamondz şi Renee Santana m-au dezamăgit, dar poate că aveam eu aşteptări prea mari de la melodie. În rest, tot show-ul mi s-a părut o penibilitate. Pare că a fost organizat de grupa de copii speciali de la şcoala Hogwarts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *