O să încerc să încep o serie nouă aici

În ultima vreme am aflat multe lucruri despre mine, lucruri spuse de unii oameni care nu se bucură de aprecierea mea. S-au bucurat însă de atenţia mea în respectivele momente. Uite, de exemplu, s-au găsit unii să se lege şi de activitatea mea din online, de parcă aia ar fi cea care să mă definească 100%. Aşa că m-am hotărât să schimb nişte lucruri. Sper eu să fie nişte schimbări de bun augur.

tvEi bine, m-am gândit eu acum, după ce mai adineauri am terminat de văzut finalul de sezon al unui serial foarte bun peste care am dat acum vreo două săptămâni, să încep o nouă serie aici – după ce, acum ceva timp ziceam că o să mai fac eu ceva şi am făcut rahatu’ praf – pe blog, o serie în care o să vorbesc despre serialele văzute de mine până acum. Şi am văzut destule, aşa că simt că o să dureze ceva seria asta. Încă nu m-am hotărât în ce ordine voi aborda serialele respective, mă gândesc la o ordine cronoligică a vizionării lor de către mine, atât cât voi putea. Dar, cum spuneam, e bine că am de unde alege, dintr-un număr de peste 30 de seriale văzute, 6 dintre ele seriale koreene istorice, al căror fan m-am declarat mai acum vreo 4 ani. Zic eu că ar fi fain să vorbesc despre câte unul din serialele astea pe care le-am văzut în fiecare săptămână. Şi dacă miercuri mi-a venit ideea, miercurea să fie şi ziua publicării câte unui nou articol din seria asta.

Cui îi pasă dacă vorbesc despre serialele astea? Habar n-am cui. Poate c-o fac pentru mine, să am ce citi peste câţiva ani ceea ce credeam eu despre ele. Dar îmi place să cred că dacă atât de mulţi… bloggeri scriu atât de multe tâmpenii pe blog-urile lor şi totuşi sunt citiţi, de ce n-or exista unii care să vrea să citească şi ce am eu de zis de vreun serial? Desigur, sunt frustrat rău de tot zilele astea de faptul că mulţi tâmpiţi sunt citiţi iar eu nu-nţeleg de ce. 🙂 De fapt, înţeleg de ce, dar fac pe prostu’…

Desigur, voi regândi şi categorisirea articolelor, pentru că vreau să implementez şi alte chestii pe-aici.

Well, acestea fiind zise, zic că pentru miercurea viitoare o să dau din degete pe foaia de Notepad despre CSI: Crime Scene Investigationserialul meu de suflet, primul de care m-am apucat, pe undeva prin martie 2009. 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

4 comentarii

 • alina spune:

  reprofileaza-te! scrie despre dragoste, sex, relatii si o sa primesti apoi si premiul Radar de Media!:)) glumesc…scrie despre ceea ce simti si vrei si totul va fi bine!

  • Adelin spune:

   Desigur, este visul meu să vorbesc despre chestiile la care nu mă pricep absolut deloc, adică relații. Cu sexul e altă treabă… 😆

   Normal, gluma-i glumă, dar ce-i de zis e că întotdeauna am scris despre ceea ce-am simțit eu că a trebuit să scriu.

 • Alexandru spune:

  Ai terminat de vizionat un serial, incepe cu altul, doar ai de unde alege. Eu urmaresc foarte multe seriale, mai ales cele de pe AXN.

  • Adelin spune:

   Amice, cum spuneam, am văzut deja aproape 40 de seriale până acum, unele care s-au întins pe vreo 8, 9 sezoane, altele de un singur sezon sau două, dar ideea e că am văzut destule. 😆 Treaba e că nu prea mai vreau altele. Sunt deja la zi cu vreo 10 seriale la ora actuală.

1 Trackback

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *