Contact

Sugestii, idei, păreri, impresii, înjurături, sau orice alte chestii de menţionat, pot fi lăsate fie prin comentarii la articole, fie la pagini, fie, care are ceva mai important probabil de zis, poate să dea de mine la următoarea adresă de e-mail:

 

hogea.adelin@gmail.com

 

PS: Pentru mail-uri de genul „vreau să colaborăm…”, am stat şi m-am gândit eu puţin aşa şi am decis că nu dau curs niciunei oferte dacă nu vine şi cu un preţ ataşat de ea. Doreşti să public un advertorial, bagă un preţ acolo, cât crezi că merită blog-ul meu pentru aşa ceva. Vrei să apară link-u’ tău în sidebar, bagă un preţ. Că sunt sătul de câte unii care, atunci vin cu o ofertă de colaborare şi le zici un preţ, nici măcar nu au bunul simţ de a răspunde înapoi, fie cu un răspuns pozitiv, fie cu unul negativ. Cred că am fost destul de clar. Mulţumesc! 

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Comentarii

comentarii

4 comentarii

 • Ioan spune:

  Buna ziua,

  Astazi pe cand faceam cercetarea mea online regulata am observat ca site-ul dumneavoastra http://www.adelin-hogea.ro nu este destul de sus in clasamentul Google, plus se pare ca acesta are unele erori CSS/HTML.Fixarea acestor erori ar insemna o crestere semnificativa in clasamentul Google ceea ce va duce la mai mult trafic pe site.

  Sunt expert SEO/Web Design de mai bine de 5 ani, si momentan am inceput sa ofer servicii cu discount destul de mare ( in comparatie cu alte companii SEO ), pentru a dezovlta portofoliul meu public si pentru a ma face cunoscut in acest domeniu.

  Deci daca doriti mai multe sfaturi despre cum sa ajungeti pe pagina 1 in Google pentru termenii pe care ii folositi, pentru a obtine mai multi vizitatori pe site sau orice altceva – lucrand cu mine comparativ cu o companie SEO va insemna mai multa atentie si rezultate mai bune pentru mult mai putin.

  Daca sunteti interesati ma puteti gasii la contact@wolfmedia.ro unde puteti lasa un mesaj cu ce ati dorii sau cand sunteti disponibil pentru o consultare la telefon sau pe Skype!

  Toate cele bune,
  Ioan Pim

 • Aura Rusu spune:

  Buna,
  Observ ca nu mai sunt in lista de blogroll, probabil poate pt.ca nu am mai avut activitate pe blog in ultima perioada, insa m-am reintors. Cum ramane?
  Multumesc.

  • Adelin spune:

   Bună, Aura! Nu, nu țin eu cont de astfel de criterii. Pur şi simplu, la un moment dat, după un update făcut de wordpress, treaba cu blogroll-u’ s-a modificat puțin, a trebuit să refac lista aia, unele blog-uri le-am pus acolo, altele nu, din simplul motiv că nu mi-am adus aminte de ele. Nothing personal though. Merci frumos că m-ai atenționat!

 • Aura Rusu spune:

  oK, ORICUM esti in lista mea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *